1

Temat: Strona www

Poszukuje osoby , która chciała by i mogła by mi zrobić strone www . Tematyka oczywiscie LED.. Prosze o podanie kwoty , ( oczywiscie musi byc atrakcyjna smile ) . Fajnie jak bym mógl zobaczyc portfolio.. Oferty prosze przesłac na PW.
Pozdrawiam wszystkich.. smile

Thumbs up Thumbs down

2

Odp: Strona www

zobacz naszą www.zanotrade.pl
jak podoba się to proszę o kontakt na privie cool

3

Cena za stronę jest niemożliwa do ustalenia  od tak. Zależy jak i w cennikach wyswietlań reklam na telebimach.
Jeśli nie masz nic to co innego niż jak już masz logo, grafikę itp. Napisanie kodu to łatwe i trudne zadanie, ZALEŻY jakiej.
Prosta etykietka str główna, onas, zdjęcie,kontakt, to kilka stów, moja www.led-go.pl z obsługą i rozbudową przez laika to ok 2000 zł, robię inną na inny projekt za pierwszą odsłonę ok 6000 zł a w sumie kosztować ma ze sprzętem ponad 200 000 zł - także widać ,że zależy. big_smile

madmax721 napisał/a:

zobacz naszą www.zanotrade.pl
jak podoba się to proszę o kontakt na privie cool

Thumbs up Thumbs down

4

mnie znajomy zaśpiewał 150 od zakładki. Postanowiłem zrobić sam, proste ale własne. Jeden wieczór, i kreator z home.pl +przykłady na google.pl źle nie wyszło.

Thumbs up Thumbs down

5

zobacz na moją www.tablen.pl

robiona oczywiście w barterze

Thumbs up Thumbs down

6

Tak jak pisze ppilas, koszt ciężko ocenić tak sobie.

Większość przez nas robionych to koszt od 1 000 zł netto( maksymalnie prosta), a w górną granicę ciężko ocenić. Generalnie jednak jakby uśrednić, to strony internetowe polskich firm lokalnych kształtują się w przedziale od 1 500 zł - 5 000 zł netto.

A koledze MIRON-owi też radzę barter, trzeba ekran wykorzystywać, no chyba że masz 100%.

7

Dzie,ki za rade.. Mój ekran już jedzie.. ale szczeguły innym razem.. smile Pozdrawiam.

Flame napisał/a:

Tak jak pisze ppilas, koszt ciężko ocenić tak sobie.

Większość przez nas robionych to koszt od 1 000 zł netto( maksymalnie prosta), a w górną granicę ciężko ocenić. Generalnie jednak jakby uśrednić, to strony internetowe polskich firm lokalnych kształtują się w przedziale od 1 500 zł - 5 000 zł netto.

A koledze MIRON-owi też radzę barter, trzeba ekran wykorzystywać, no chyba że masz 100%.

Thumbs up Thumbs down

8

Moja stronka wygląda tak www.f-vision.pl robiona przeze mnie od A do Z, była robiona na szybko. Wiem, że nie wygląda to najlepiej dlatego teraz zleciłem wykonanie strony profesjonalistom. Cena 2800netto. Myślę, że w przyszłym miesiącu będzie już działała. Zobaczymy czy będzie warta pieniędzy.

Pozdro

Thumbs up Thumbs down

9

oj, a ja wyśmiałem kumpla jak chciał mi zrobić za 250 od zakładki.

Jakby ktoś szukał to mam dwa typy od stron www.
1. grafik rysunkowy
2. grafik animacyjny

Thumbs up Thumbs down

10

W tej konkretnej branży strona www to podstawa
Jeśli ktoś zrobi gniota to strzela sobie tym samym w kolana - OBA!

Ponadto pozycjonowanie....
Tu jest tragicznie. O wiele lepiej pozycjonują sie pośrednicy niż właściciele lub zarządcy ekranów. A tego już nie moge zrozumieć... Skoro wpisuje : miasto, telebim, led, adres nośnika i wyskakuje mi 10 firm ale żadna nie jest właścicielem ekranu to jest jakaś pomyłka. A to naprawdę niewiele kosztuje - kilka dych i jesteś na szczycie!!

Skoro ktoś inwestuje 100-200-500 tysięcy w ekrany a nie chce wydać kilku tysięcy rocznie na super stronkę i pozycjonowanie to chyba sam sobie szkodzi...

Co myślicie??

Thumbs up Thumbs down

11

frostic napisał/a:

Tu jest tragicznie. O wiele lepiej pozycjonują sie pośrednicy niż właściciele lub zarządcy ekranów. A tego już nie moge zrozumieć... Skoro wpisuje : miasto, telebim, led, adres nośnika i wyskakuje mi 10 firm ale żadna nie jest właścicielem ekranu to jest jakaś pomyłka. A to naprawdę niewiele kosztuje - kilka dych i jesteś na szczycie!!

Skoro ktoś inwestuje 100-200-500 tysięcy w ekrany a nie chce wydać kilku tysięcy rocznie na super stronkę i pozycjonowanie to chyba sam sobie szkodzi...

Co myślicie??

Święta racja, dlatego zmieniam stronkę. mi udało się moją wypozycjonować za 10 zł i trochę własnej pracy smile  Byłem na pierwszym miejscu teraz na 3.

Thumbs up Thumbs down

12

a ile miałes zapytań na hasła w google że wystarczyło ci 10 zł tongue

f-vision napisał/a:
frostic napisał/a:

Co myślicie??

Święta racja, dlatego zmieniam stronkę. mi udało się moją wypozycjonować za 10 zł i trochę własnej pracy smile  Byłem na pierwszym miejscu teraz na 3.

Thumbs up Thumbs down

13

Carloss napisał/a:

a ile miałes zapytań na hasła w google że wystarczyło ci 10 zł tongue

f-vision napisał/a:
frostic napisał/a:

Co myślicie??

smile Była aukcja na "alledrogo.pl" Gość się ogłaszał, że pozycjonuje tzn dodaje do wyszukiwarek za kwotę 9 zł z groszami. Kwota żadna, więc sprawdziłem i faktycznie przyniosło skutek. Po tym zabiegu na hasło "F-Vision" wiadomo jestem pierwszy, a na hasło "telebim Grudziądz" waham się między 1-4 pozycją w googlach.

Thumbs up Thumbs down

14

miron gdzie kupiles ze juz jedzie ? smile pochawal sie firma

Thumbs up Thumbs down

15

Miron daj kolegom namiary na swój ekran na newsled, bo już tam jest :-)

Thumbs up Thumbs down

16

Witam!
Ja zrobiłem strone  za 0zł tzj. troche fantazji we flashu  i wszystko gra. Brakuje galerii ale jakoś dokleje niedługo. Teraz tylko pozycjonowanie i szukanie klientów. Ogólnie to widze że rynek reklamowy stoi w miejscu:(
Zapraszam na strone www.telebim.za.pl

Thumbs up Thumbs down

17

Twoim celem jest skierowanie potencjalnego reklamodawcy do kontaktu z Tobą - i ta stronka spełnia to założenie (oczywiście po odpowiednim wypozycjonowaniu)

Jeżeli natomiast chciałbyś przekazać coś więcej, np: "nie tylko sprzedajemy czas na własnym LED-zie ale jesteśmy kreatywni, nowocześni, profesjonalni jak cholera" to już może jej trochę zabraknąć pary...
Bez obrazy, ale pewnie łapiesz o czym mówię - po prostu wygląda ona jak stronka o budżecie w granicach 50-127 zł

Dodam, że za 0 zł nie ma nic - Twój czas też ma swoją, na pewno nie małą, wartość!
W czasie robienia strony wykonałbyś xx telefonów lub wysłał xx ofert do potencjalnych klientów, co przyniosłoby Ci XXX$ zysku!

PS - na pewno popracuj nad wyborem, wielkością i ujednoliceniem czcionki! Od obecnej bolą oczy wink

Ostatnio edytowany przez frostic (2010-02-09 16:54:58)

Thumbs up Thumbs down

18

December napisał/a:

Juz jest.. dojechał i stoi   smile Kupiłem  w CRESO  smile

Thumbs up Thumbs down

19

Niestety muszę przyznać racje - na pociechę powiem, że też na początku startowałem z taką bardzo kolorową, myslałem ,że do telebimu pasuje przepych koloru, może jeszcze znajdę to wyślę skrina, albo linka - bo chyba na serwerze jeszcze gdzieś leży - mogę sprzedać za kilka złotych - może komuś na początek się przyda  big_smile
http://www.ppilas.home.pl/led-go-old/index.html

frostic napisał/a:

Twoim celem jest skierowanie potencjalnego reklamodawcy do kontaktu z Tobą - i ta stronka spełnia to założenie (oczywiście po odpowiednim wypozycjonowaniu)

Jeżeli natomiast chciałbyś przekazać coś więcej, np: "nie tylko sprzedajemy czas na własnym LED-zie ale jesteśmy kreatywni, nowocześni, profesjonalni jak cholera" to już może jej trochę zabraknąć pary...
Bez obrazy, ale pewnie łapiesz o czym mówię - po prostu wygląda ona jak stronka o budżecie w granicach 50-127 zł

Dodam, że za 0 zł nie ma nic - Twój czas też ma swoją, na pewno nie małą, wartość!
W czasie robienia strony wykonałbyś xx telefonów lub wysłał xx ofert do potencjalnych klientów, co przyniosłoby Ci XXX$ zysku!

PS - na pewno popracuj nad wyborem, wielkością i ujednoliceniem czcionki! Od obecnej bolą oczy wink

Ostatnio edytowany przez ppilas (2010-02-09 17:41:07)

Thumbs up Thumbs down

20

MIRON napisał/a:
December napisał/a:

Juz jest.. dojechał i stoi   smile Kupiłem  w CRESO  smile

ale to polska firma smile myslalem ze cos chinskiego zapytam nie skromnie... duzo? jak co todaj znac na pm

Thumbs up Thumbs down