oki tobiasz - tablen to moja firma
ja znam właścicieli wszystkich ekranów w Poznaniu - lub też z nimi rozmawiałem
jeśli danego ekranu nie ma na mojej stronie www, to znaczy, że albo powstał w ostatnim czasie (za dwa tygodnie będę miał nową stronę i nie chciałem dodawać ekranów na kilka tygodni) albo właściciele nie wyrażają zgody na ich umieszczenie w mojej bazie, a jeśli jest na stronie to znaczy, że dostałem zgodę na piśmie na takie działania
a dlaczego nie dopisuję innych ekranów?? - bo nie mam zgody ich właścicieli - to jest właśnie ta odrobina przyzwoitości
z p. Robertem spotkałem się osobiście, dograliśmy warunki współpracy i dlatego m.in. Jego LED jest na mojej stronie
co do wprowadzania w błąd klienta, to zadzwoń do mnie i podaj się za jakąś firmę - zawsze mówię, że ja jestem właścicielem 3 ekranów w Poznaniu, a resztę obsługuję jako zewnętrzny dział handlowy
tak a propos - 3 dni temu dostałem telefon od jednego z właścicieli ekranu, z który wcześniej byłe dogadany
poprosił o usunięcie jego telebimu z mojej strony, bo podpisał umowę z inną firmą na wyłączność - oczywiście w tym samym dniu ten ekran stamtąd zniknął
nie muszę chyba dodawać, że ten ekran znalazłem na lednews